کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

حزب‌الله لبنان: اگر اشغالگران و واشنگتن ارتش نیابتی تشکیل دهند، با آن خواهیم جنگید

حزب‌الله لبنان: اگر اشغالگران و واشنگتن ارتش نیابتی تشکیل دهند، با آن خواهیم جنگید عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان با اشاره به اینکه هرگونه امتیازی که مقامات دولتی بدهند، در عمل هیچ تاثیری نخواهد داشت، تاکید کرد: اگر اشغالگران و واشنگتن ارتش نیابتی را برای مقابله با مقاومت تشکیل دهند، ما با آن همانند اسرائیل خواهیم جنگید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 19
کد خبر: ۳۰۸۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، «حسن فضل‌الله» عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» وابسته به حزب‌الله در پارلمان لبنان امروز سه‌شنبه در کنفرانسی مطبوعاتی از دولت لبنان خواست برای حفظ آبرو بازگشت به مذاکرات تحقیرآمیز را نپذیرد.

فضل‌الله تاکید کرد: هرگونه امتیازی که مقامات دولتی به قیمت از دست دادن حاکمیت لبنان بدهند، در عمل هیچ تاثیری نخواهد داشت، ما مخالف گزینه دیپلماسی نیستیم، اما دیپلماسی غیرمستقیمی که بر قدرت مقاومت متکی باشد.

این نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره چالش‌های جدی که لبنان به دلیل عملکرد برخی گروه‌ها در راستای عمل به تعهدات خارجی‌شان با آنها روبه‌رو است و نیز رویکرد این گروه‌ها نسبت به بخش بزرگی از مردم این کشور هشدار داد و گفت: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد و هر طرفی که در گذشته جرأت انجام این کار را داشته، پیش از این لبنان را به جنگ‌های داخلی کشانده است.

او تاکید کرد: گزینه‌ای که رئیس جمهور برای شرکت در مذاکرات مستقیم در پیش گرفته، ناکارآمدی خود را ثابت کرده و ما خواستار تجدیدنظر در آن هستیم.

به گزارش شبکه خبری «المیادین»، فضل‌الله تصریح کرد: هیچ قطع رابطه‌ای با رئیس جمهور وجود ندارد، اما در این مدت هیچ ارتباط مستقیمی نیز با او برقرار نشده است.»

این عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت افزود: اگر اشغالگران و واشنگتن ارتش نیابتی را برای مقابله با مقاومت تشکیل دهند، ما با آن همانند اسرائیل خواهیم جنگید.

او با اشاره به مقابله ۱۵ ماهه مقاومت اسلامی لبنان با حملات رژیم صهیونیستی به لبنان، تاکید کرد: مقاومت تا زمانی که اشغالگری ادامه داشته باشد، نیازی به اجماع ملی ندارد.

فضل‌الله با اشاره به امیدواری همه به میانجیگری‌های اسلام آباد، گفت: ایران مذاکرات را به خاطر لبنان به حالت تعلیق درآورده است و ما می‌خواهیم تمامی عناصر قدرت در داخل لبنان از جمله مقاومت ادغام شده و از روابط خارجی از جمله میانجیگری‌های اسلام‌آباد در این زمینه استفاده شود.

همچنین این نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان بازگشت به توافق ملی، عقب‌نشینی اشغالگران از خاک این کشور، بازگشت آوارگان و اعمال حاکمیت بر جنوب رودخانه لیطانی را خواستار شد.

او بر لزوم تجهیز ارتش لبنان برای مقابله با حملات رژیم صهیونیستی مطابق آنچه در قانون اساسی و توافق طائف آمده، تاکید کرد.

فضل‌الله گفت: این ملت هرگز از حق مشروع خود برای دفاع دست نخواهد کشید و هرگز کسی نمی‌تواند تصور کند که لبنانی‌ها در این زمینه تا کجا ممکن است پیش بروند.

این عضو فراکسیون حزب‌الله در پایان نیز گفت: ما همه چیز را به خاطر اصول خود و در دفاع از سرزمین و مردممان فدا خواهیم کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار